HUBERs service i hele levetiden

Avanserte tekniske systemer krever optimalisert drift for å dra full nytte av de økonomiske fordelene over tid.
HUBER SERVICE tilbyr støtte til drift av utstyret ved hjelp av tilpassede servicepakker og kontrakter. Ved å la HUBER SERVICE hjelpe deg med driften, sikrer du avkastningen på investeringen din.

Maksimere ytelse og tilgjengelighet for minstekostnad


Våre kvalifiserte serviceteknikere tilbyr:

  • Installasjon og oppstart
  • Informasjon og opplæring av driftspersonell
  • Vedlikehold med jevne mellomrom
  • Driftsoptimering
  • Forebyggende vedlikehold og servicekontroll for å sikre oppetid
  • Reparasjon og standard reservedeler på plass innen 48 timer fra vårt lager i Lindome

Vårt brede tjenestetilbud betyr at du kan være sikker på at anlegget ditt vil være driftsmessig stabilt med høy tilgjengelighet. Dette er en viktig parameter for kommuner og virksomheter. Med støtte fra vår serviceorganisasjon kan du stole på at du klarer driften av renseanlegget på en stabil måte.

Vårt overordnede mål, å sikre tilgangen på rent vann, krever pålitelighet og stabilitet. Denne påliteligheten og stabiliteten betyr at våre ulike interessenter har tillit til oss. Denne tilliten er ryggraden i vårt tilbud til kundene våre om å sikre tilgangen på rent vann. Vi sikrer denne tilliten ved å tilby de beste produktene for dine rensebehov, og ved å være til stede under driften og sørge for konstante optimeringer. Servicen vår følger deg hele veien, i dag, i morgen og gjennom hele renseanleggets levetid